Preventieve ambulante zorg

Bij Dierenkliniek Balkbrug-Nieuwleusen begrijpen we hoe uitdagend het kan zijn om uw paard, pony of ezel te vervoeren. Daarom bieden wij ambulante zorg: wij komen naar u toe om uw dier in zijn of haar vertrouwde omgeving te behandelen.

Onze focus ligt op preventieve zorg; ook wij zien het liefst een gezond paard in de weide staan! Heeft u vragen over de juiste vaccinaties, een gericht ontwormschema of zoekt u advies over gezondheid, voeding, huisvesting en welzijn? Ons team staat klaar om u te ondersteunen met advies en zorg op maat.

Onze eerstelijnszorg omvat behandelingen zoals vaccinaties, ontwormen, chippen, klinische keuringen, maar ook het onderzoek van zieke dieren. Mocht er behoefte of noodzaak zijn aan meer gespecialiseerde zorg, dan hebben wij korte lijnen met specialistische klinieken in de omgeving. Soms is het nodig om uw paard door te verwijzen naar รฉรฉn van deze specialisten.

Wij zorgen ervoor dat uw paard, pony of ezel de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft; van basiszorg tot gespecialiseerde behandelingen.