Medicatie en bijsluiter informatie

Bij onze praktijk streven wij ernaar om de beste zorg voor uw (huis)dier te bieden, zowel tijdens als na de behandeling van medische aandoeningen of operaties. Het is mogelijk dat u medicatie van ons ontvangt voor uw (huis)dier. Deze worden verpakt in een aparte verpakking, waar de instructies voor gebruik op staan. Ook wordt er een bijsluiter toegevoegd van het betreffende diergeneesmiddel en soms het betreffende humane geneesmiddel.

Echter kan het in bepaalde gevallen voorkomen dat een bijsluiter niet beschikbaar is, of u aanvullende informatie wenst. Voor deze situaties verwijzen wij u graag naar de Diergeneesmiddelen informatie bank (CBG-meb) en de website van Apotheek Diergeneeskunde. Deze bronnen bieden uitgebreide en regelmatig bijgewerkte informatie over diverse medicijnen, voor zowel dier als mens.

Mocht u persoonlijk advies of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u en uw (huis)dier te ondersteunen met deskundige zorg en advies.